portofoliu clienti branding

Servicii branding IMPACTO

In viziunea noastra conceptul de brand este elementul care lipseste celor mai multe firme dinRomania, acestea doar supravietuind pe piata, in loc sa se bucure de un castig adevarat.Noi identifcam piata pe care doresti sa te lansezi, iar in urma unui research stabilim strategia potrivitapentru rezultate cat mai eficiente.
Stabilim un target, iar apoi incepem implementarea strategiei.In acelasi timp aplicam diferite campanii pentru a maximiza impactul ajustat in functie de bugetul tau.Oferim rapoarte saptamanale ale rezultatelor si verificam incadrarea acestora in paramentrii stabilitiinitial.

Branding Restaurant

Procesul de dezvoltare brand branding

Research pe piata
Analizam piata pe care doresti sa activezi, apoi stabilim mijloacele potrivite de comunicare pentru a usura relatiile cu clientii.
Strategie Brand
Venim cu idei noi strategice, scoase din monotonie si rutina.
Identitate vizuala
Iti cream o identitate unica, carti de vizita, logo, bannere si altele, prin care sa iesi in evidenta si sa iti promovezi afacerea mai eficient.
Advertising
Gasim modalitatile potrivite prin care sa promovam serviciile sau produsul tau.
SEO
Dorim ca prin optimizarea SEO a siteului tau si ajustarea clientilor tai finali sa te poti bucura de o crestere organica si clienti fideli.
Web Design
Cream site-uri indiferent de necesitatea pe care o ai, site de prezentare, catalog sau magazin online.